PC-service Lillestrøm/Lørenskog

OBS! Denne avdelingen er nedlagt


Finn nærmeste Snapfix-verksted

Har du problemer med en treg PC eller Mac? Snapfix kan hjelpe deg med de fleste dataproblemer som virus/skadevare, treg PC, reinstallasjon av Windows, datagjenoppretting, bygge ny PC, installering av maskinvare og programvare, pc rens o.l. Enkle PC-problemer kan ofte løses samme dag, mens mer kompliserte feil tar 1-4 dager. Vi holder til i Lørenskog, Metro senter, underetasjen.

Snapfix er en totalleverandør av datatjenester: PC-hjelp, PC-reparasjoner og support. Vi tilbyr fastpris på de fleste reparasjoner, se vår prisliste . Hvis du er usikker på pris, ta gjerne kontakt på 40 53 53 53, mellom 10-18(man-lør).

Ikke bare kan vår PC-service reparere datamaskiner, men vi kan og reparere nettbrett og fikse mobiltelefoner fra HTC, Apple, LG, Nokia, Samsung og Sony.

Er dere en virksomhet eller organisasjon med flere datamaskiner kan det være lurt å ha en PC-doktor som står stand-by og utfører service når dette er nødvendig. I slike tilfeller anbefaler vi vår bedriftsavtale som gir en rekke fordeler, blant annet køprioritet, betaling med månedlig samlefaktura, egen kontaktperson og opptil 15 prosent rabatt på alle reparasjoner. Ta gjerne kontakt med oss for høre hva vi kan tilby din virksomhet.

Vi gleder oss til å hjelpe deg mot en enklere og mer problemfri digital hverdag.

Besøk oss på Facebook!

 

Tilbake