PC-service i Oslo og Omegn

Har din datamaskin bruk for en PC-doktor? Hos Snapfix.no kan du som bor i nærheten av Oslo(Majorstua), Drammen, Asker, Lillestrøm, Vinterbro, Sandvika eller Lørenskog får reparert din datamaskin hurtig. Som regel kan våre konsulenter starte reparasjon av PC på timen, men ønsker du å være sikker på at vi har tid er det bare å ringe 40 53 53 53 for å avtale et passende tidspunkt. Dersom det er nødvendig eller ønskelig kan vi også komme til der du er og løse problemet på plass. Skal du reparere MAC? Da kan vi også hjelpe!

På vår prisliste kan du se hvor mye det koster å besøke vår PC-doktor med ulike diagnoser. Alle prisene du finner der er inkludert arbeidstid, originale deler og merverdiavgift. Vårt mål er å være lavest i pris sammenlignet med de mest anerkjente og seriøse aktørene på markedet. Som takk for tilliten fra våre kunder, gir vi ett års garanti på alle reparasjoner.

Ikke bare kan vår PC-service reparere datamaskiner, men vi kan og reparere nettbrett og fikse mobiltelefoner fra HTC, Apple, LG, Nokia, Samsung og Sony.

Er dere en virksomhet eller organisasjon med flere datamaskiner kan det være lurt å ha en PC-doktor som står stand-by og utfører service når dette er nødvendig. I slike tilfeller anbefaler vi vår bedriftsavtale som gir en rekke fordeler, blant annet køprioritet, betaling med månedlig samlefaktura, egen kontaktperson og opptil 15 prosent rabatt på alle reparasjoner. Ta gjerne kontakt med oss for høre hva vi kan tilby din virksomhet.

Vi gleder oss til å hjelpe deg mot en enklere og mer problemfri digital hverdag.

Finn nærmeste Snapfix-verksted

Tilbake