Trenger du PC-reparasjon? Vi løser alle slags problemer!

Snapfix.no tilbyr PC-reparasjon for privatpersoner og virksomheter i området Oslo(Majorstua), Lørenskog, Drammen, Asker, Sandvika eller Vinterbro. Du kan enten droppe inn med din maskin så utfører vi PC-service i våre lokaler. Det kan dreie seg om installasjon, nettverksproblemer eller annet som gjør det nødvendig å være på plass for å kunne utføre en PC-reparasjon.

Våre kunder kommer til oss av mange grunner og derfor har vi også laget en prisliste med de mest vanlige problemene. Her kan du se hvor mye forskjellige typer PC-reparasjon vil koste. Alle priser inkluderer moms, arbeid og eventuelt nye deler.

Er dere en virksomhet eller organisasjon med jevnlige behov for PC-service, kan vi tilby en spesiell bedriftsavtale. Her tilbyr vi opptil femten prosent rabatt på alle reparasjoner, avhengig av volum, en egen kontaktperson, enkel betaling med månedlig faktura og køprioritet når dere tar kontakt med oss.

I tillegg til å utføre PC-reparasjon kan vi også reparere nettbrett og reparere mobiltelefoner fra HTC, Apple, LG, Nokia, Samsung og Sony. Vi utfører gjerne jobben på timen og du behøver ikke å bestille tid for å ta med ditt problem til oss. Alle reparasjoner vi utfører kommer med en ett års garanti.

Dersom du ønsker informasjon om spesielle tilbud på PC-reparasjon, åpningstider og annet så blir vi glade om du følger oss på Facebook. Er det spørsmål om PC-service eller andre tjenester vi utfører, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på telefon 40 53 53 53.

Finn nærmeste Snapfix-verksted

Tilbake