Profesjonell PC-support for alle typer maskiner

Snapfix tilbyr PC-support til privatpersoner, virksomheter og organisasjoner i områdene rundt Oslo(Majorstua), Lørenskog, Asker, Vinterbro og Drammen. Trenger din PC hjelp og en kjærlig hånd av kyndige fagfolk, kan du trygt komme til en av våre tre avdelinger. Vil du være sikker på at vi har tid til å hjelpe deg med ditt problem er det bare å ringe på telefonnummer 40 53 53 53 og avtale en tid som passer deg.

Når du kommer til oss og behøver PC-hjelp vil våre profesjonelle medarbeidere sørge for at din maskin kommer tilbake som ny og med forlenget levetid. Når vi utfører reparasjoner bruker vi alltid originale deler fra produsenten slik at du ikke to uker senere kommer tilbake med det samme problemet. Utfører vi en reparasjon vil du også få med en ett års garanti.

Er dere en virksomhet i det private eller offentlige som behøver PC-support med jevne mellom, kan vår bedriftsavtale være perfekt. Denne avtalen sørger for at virksomheten får køprioritet, egen kontaktperson, samlet månedlig faktura og opptil femten prosent rabatt på samtlige reparasjoner.

I tillegg til PC-hjelp kan vi også tilby service av mobiltelefoner, nettbrett og Mac-maskiner. Når det gjelder PC-support har vi også muligheten for å komme til der hvor du befinner deg og løse problemet der.

På prislisten står de ulike problemene listet opp, alle priser er inkludert arbeidstid, nye deler og merverdiavgift. Har du spørsmål om reparasjon eller noe annet er du naturligvis hjertelig velkommen til å ringe oss.

Finn nærmeste Snapfix-verksted