PC-service Asker Trekanten senter

Behov for PC-hjelp?  Snapfix kan hjelpe deg med de fleste dataproblemer som virus, treg PC, reinstallasjon av Operativsystem, backup, oppgradering, pc rens m.m

Enkle PC-problemer kan ofte løses samme dag, mens mer kompliserte feil tar 1-4 dager. Vi holder til i Trekanten senter, i tredje etasje vis-a-vis Clas Ohlson. Snapfix er en totalleverandør av datatjenester: PC-hjelp, PC-reparasjoner og datareparasjon. Vi tilbyr fastpris på de fleste reparasjoner, se vår prisliste . Hvis du er usikker på pris, ta gjerne kontakt på 40 53 53 53, mellom 10-18(man-lør).

Har du knust iPhone skjerm eller iPad? Vi bytter skjerm og batteri på de fleste merker som Apple, Samsung og Huawei.

Bedriftsavtale

Stadig flere bedrifter og organisasjoner har tatt i bruk smarttelefoner og nettbrett som en viktig del i arbeidshverdagen. Det er ingen overraskelse at effektiv bruk av moderne teknologi er viktig for enhver arbeidsplass som i dag ønsker å gjøre seg gjeldende på et presset marked. Derfor har vi opprettet en bedriftsavtale der virksomhetene settes i fokus. Her tilbyr vi en egen kontaktperson, månedlig samlefaktura, køprioritet og opptil femten prosent rabatt på alle reparasjoner.

Er dere en virksomhet eller organisasjon med flere datamaskiner kan det være lurt å ha en PC-reparatør som står stand-by og utfører service når dette er nødvendig.

Vi gleder oss til å hjelpe deg mot en enklere og mer problemfri digital hverdag.

Besøk oss på Facebook!

Tilbake