Behov for mobilreparasjon?

Kommer du med en knust skjerm til oss, kan du være sikker at det går raskt. De fleste reparasjoner og skjermbytte går på timen, ved vanlig pågang. Våre grossister garanterer god kvalitet på deler til Apple(OEM). På grunn av dette kan vi tilby ett års garanti på reparasjonen. Vi utfører alle typer reparasjoner på mobiltelefoner og datamaskiner, både for privatpersoner og aktører i det private og offentlige markedet. Prisliste

Snapfix har 4 avdelinger i Oslo(Majorstuen), Drammen, Asker og Lørenskog.

Vårt mål er å være billigere og bedre på service enn de mest kjente og seriøse aktørene på markedet i dag. For virksomheter kan vi tilby service- og supportavtaler med en rekke fordeler. Blant annet vil dere alltid bli prioritert foran i køen, vi vil gi dere en dedikert og personlig kontaktperson og dere betaler en enkelt månedlig faktura for våre tjenester.
Mer informasjon om hva vi kan tilby akkurat din virksomhet får dere ved å ringe 40 53 53 53. Her vil våre dyktige medarbeidere svare på alle spørsmål og forespørsler du måtte ha.

Uansett om det gjelder en knust skjerm på iPhone, dårlig batteri eller trøbbel med ladeporten, kan vi hurtig hjelpe og bistå deg i en travel hverdag. Se alle priser på prislisten over reparasjon av iPhones, som inkluderer arbeidstid, deler og merverdiavgift.