Har du mistet iPhone i do?

Fortvil ikke – vannskade på Iphone kan fikses!

Mange av våre kunder har vært uheldige å mistet sin iPhone i do, i et glass vann eller på andre måter fått vannskade på sin iPhone. Det er fort gjort og har skjedd for oss alle, eller i det minste noen vi kjenner. Den klassiske og aller mest kjente scenarioet er å ha mobilen i baklommen, du skal på do, glemmer hvor mobilen er og drar ned buksa – og med et plask så ligger mobilen din i do.

Så hva gjør du nå, etter å ha fisket opp iPhonen fra toalettskålen?
Mange tyr til å putte telefon i en bolle med ris, tørke den forsiktig med en hårføner eller la den ligge på varmekablene på badet over et døgn. Men dessverre vil ingenting av dette gi deg en sikkerhet om at du vil få en velfungerende iPhone igjen.

Overlat jobben til eksperter

Snapfix består av et team dyktige medarbeidere som sørger for å reparere iPhonen din for vannskade på timen. I tillegg til iPhone kan vi også utføre samme reparasjoner på andre telefoner, fra kjente merker som HTC, LG, Nokia, Samsung og Sony. Våre fem avdelinger er lokalisert i Oslo og omegn – på Majorstua, i Lørenskog, Asker, Oppsal og i Drammen. Her tar vi daglig i mot både drop-in kunder og timebestillinger, samt sendinger som kommer fra andre steder rundt om i Norge.

Dersom du ønsker å være sikker på at vi har tid til å reparere din telefon er det bare å ringe telefonnummer 40 53 53 53, så blir vi sammen enige om en passende tid.

Vannskade etter å ha mistet iPhone i do er ikke det eneste problemet vi løser. Knuste skjermer, gamle batterier, fargeforstyrrelser på displayet. I tillegg til å utføre service på mobiltelefoner tar vi også i mot nettbrett, PC og Mac.

Tips jobben om en bedriftsavtale

I dagens marked har telefon og nettbrett inntatt en spesiell rolle i moderne virksomheter, og derfor har vi også et spesielt godt tilbud til bedriftskunder som behøver jevnlig service.

En bedriftsavtale innebærer at deres virksomhet alltid blir prioritert først i køen, dere vil ha en egen kontaktperson som svarer på alle eventuelle spørsmål, det blir enkelt å betale med en månedlig samlefaktura og virksomheten kan få opptil femten prosent rabatt på alle reparasjoner.