Vi reparerer knust iPhone-skjerm på 1-2-3

En av de jobbene vi utfører mest er iPhone reparasjon. Vi har vel alle opplevd når telefonen glipper fra fingrene eller faller fra et bord etter en uheldig armbevegelse og konsekvensen er at skjermen har gått i tusen biter eller fått en gedigen sprekk. Selv om man kan bli oppgitt og lei seg der og da, er det ingen grunn til å fortvile! Hos oss i Snapfix kan vi fikse den i løpet av timen dersom du befinner deg på Oslo(Majorstua), Drammen, Vinterbro, Lørenskog eller Asker.

Kommer du med en knust iPhone skjerm til oss, kan du være sikker at på en ordentlig utført jobb. Våre grossister garanterer god kvalitet på deler til Apple(OEM). På grunn av dette kan vi tilby ett års garanti på reparasjonen. Vi utfører alle typer reparasjoner på mobiltelefoner og datamaskiner, både for privatpersoner og aktører i det private og offentlige markedet.
Vårt mål er å være billigere og bedre på service enn de mest kjente og seriøse aktørene på markedet i dag. For virksomheter kan vi tilby service- og supportavtaler med en rekke fordeler. Blant annet vil dere alltid bli prioritert foran i køen, vi vil gi dere en dedikert og personlig kontaktperson og dere betaler en enkelt månedlig faktura for våre tjenester.

Mer informasjon om hva vi kan tilby akkurat din virksomhet får dere ved å ringe 40 53 53 53. Her vil våre dyktige medarbeidere svare på alle spørsmål og forespørsler du måtte ha.

Uansett om det gjelder en knust iPhone skjerm, batteriproblemer eller trøbbel med ladeporten, kan vi hurtig hjelpe og bistå deg i en travel digital hverdag. Se alle priser på prislisten over reparasjon av iPhones, som inkluderer arbeidstid, deler og merverdiavgift.

Finn nærmeste Snapfix-verksted