Knust skjerm på iPhone 6?

En av de jobbene vi utfører oftest er å bytte skjerm for våre kunder. Vi har vel alle opplevd når telefonen glipper fra fingrene eller faller fra et bord etter en uheldig armbevegelse og konsekvensen er en knust skjerm.

Vårt mål er å være billigere og bedre på service enn de mest kjente og seriøse aktørene på markedet i dag. Trenger du å reparere din mobil i nærheten av Oslo (Majorstuen), Lørenskog, Asker eller Drammen anbefaler vi at du tar turen til en av våre fire avdelinger. 

Vi tar alltid drop-in og de fleste telefoner kan repareres på timen. NB! Alle tidsestimater gjelder ved vanlig pågang/trafikk.

Bor du langt unna? Vi tar imot mobiltelefoner fra hele landet og sender i retur med postoppkrav, så fort det er klart.

Finn nærmeste Snapfix-verksted

Pris på bytte av iPhone 6 skjerm

Alle priser på prislisten inkluderer arbeidstid, originale deler og merverdiavgift. Les mer om vår prisgaranti.

SKJERMBYTTEDELERPRIS
iPhone 6lcd og glass890 kr
iPhone 6Slcd og glass990 kr
iPhone 6 PLUSlcd og glass1290 kr
iPhone 6S PLUSlcd og glass1290 kr

Våre reparasjoner

Når du kommer til oss vil en av våre profesjonelle kundebehandlere hjelpe deg med mobil reparasjon.

Vi tar alltid drop-in, men om du vil være sikker på at vi har tid anbefaler vi å ringe oss innen ankomst. Kommer du med en knust iPhone 6-skjerm til oss, kan du være sikker at på en ordentlig utført jobb. 

For Apple-produkter bruker vi OEM-deler (Original equipment manufacturer ), dvs. deler som er produsert av en underleverandør til Apple, som for eksempel LG eller Sharp.

Vi utfører alle typer reparasjoner på mobiltelefoner og datamaskiner, både for privatpersoner og aktører i det private og offentlige markedet.

Se hvordan vi bytter skjerm på iPhone 6

Se hvordan vi bytter batteri på iPhone 6