page loader

For deg som trenger Samsung-reparasjon

Har du en Samsung som behøver reparasjon kan vi hjelpe deg, og ikke bare det, vi hjelper deg hurtig og for rimelige priser. Uansett hvilken reparasjon din Samsung behøver sørger våre dyktige medarbeidere for at du hurtig får den tilbake, med originale deler og en ett års garanti for å takke for din tillit.

De mest vanlige skader vi får inn er vannskader, skader på skjermen, dårlige batterier og lignende, men uansett hva som feiler din telefon skal vi nok friskmelde den igjen. I tillegg til Samsung-reparasjon kan vi også ta i mot produkter fra de anerkjente kvalitetsprodusentene HTC, Apple, LG, Nokia, Samsung og Sony. Det betyr naturligvis at vi også har originaldeler til disse produktene.
Vårt mål er å være lavest på pris og best på service sammenlignet med de mest seriøse og anerkjente aktørene på markedet.
Skal du ha din Samsung til reparasjon er det bare å gå til prislisten for å se hvor mye det vil koste. Alle priser på listen inkluderer selve arbeidet, de nye delene som blir satt inn og merverdiavgift.
Vi holder til på sentrale steder i Oslo, Lørenskog og på Hamar. Her er det bare å dukke opp uten forvarsel og vi kan som regel sette i gang med arbeidet på timen, men dersom du ønsker å være helt sikker på at vi har kapasitet kan du ringe 40 53 53 53 og avtale et tidspunkt som passer deg.
For virksomheter med behov for service og reparasjon av Samsung-produkter kan det være lurt å undertegne en bedriftsavtale. Denne gi fordeler som blant annet køprioritet, egen kontaktperson, månedlig samlefaktura og opptil femten prosent rabatt på alt vi reparerer.
Opphavsrett © Snapfix 2011 - 2018 | Aktuelt | Personvern | Om oss | Prisgaranti