page loader

Vannskade på Iphone kan fikses og repareres

MISTET IPHONE I DO – VANNSKADE

Mange av våre kunder har vært uheldige å mistet sin iPhone i do, i et glass vann eller på andre måter fått vannskade på sin iPhone. Det er fort gjort og har skjedd for oss alle, eller i det minste noen vi kjenner. Man skal bare hurtig sjekke telefonen, noen fomlete fingre og vips så har du mistet din iPhone i do.
Snapfix.no består av et team profesjonelle medarbeidere som sørger for å reparere din vannskade på timen. I tillegg til iPhone kan vi også utføre samme reparasjoner på telefoner fra HTC, LG, Nokia, Samsung og Sony. Våre tre avdelinger er lokalisert sentralt i Oslo, Lørenskog og på Hamar og her tar vi daglig i mot både drop-in kunder og timebestillinger. Dersom du ønsker å være sikker på at vi har tid til å reparere din telefon er det bare å ringe telefonnummer 40 53 53 53 så blir vi sammen enige om en passende tid.
Vannskade etter å ha mistet iPhone i do er ikke det eneste problemet vi løser. Knuste skjermer, gamle batterier, fargeforstyrrelser på displayet. I tillegg til å utføre service på mobiltelefoner tar vi også i mot nettbrett, PC og Mac.
I dagens marked har telefon og nettbrett inntatt en spesiell rolle i moderne virksomheter, og derfor har vi også et spesielt godt tilbud til bedriftskunder som behøver jevnlig service. En bedriftsavtale innebærer at deres virksomhet alltid blir prioritert først i køen, dere vil ha en egen kontaktperson som svarer på alle eventuelle spørsmål, det blir enkelt å betale med en månedlig samlefaktura og virksomheten kan få opptil femten prosent rabatt på alle reparasjoner.

Opphavsrett © Snapfix 2011 - 2018 | Aktuelt | Personvern | Om oss | Prisgaranti