Har du vært uheldig å fått en knust skjerm på din Samsung telefon eller nettbrett? Snapfix.no kan bytte skjerm på timen. " /> ÿ ೜ɍ
page loader

Knust skjem til Samsung telefon, og trenger og bytte skjerm?

Bytte skjerm på Samsung

En av de vanlige reparasjonene vi utfører er å bytte skjerm på Samsung, så har du knust skjerm er det bare å ta turen til en av våre avdelinger på Hamar, Lørenskog eller Majorstua i Oslo. Her venter våre profesjonelle medarbeidere på å friskmelde din telefon eller ditt nettbrett.
Vårt mål er å være blant de aller laveste på pris og de beste på service sammenlignet med de mest seriøse og anerkjente aktørene i markedet. Har du knust skjerm på din Samsung er det bare å ta en titt på prislisten for å se hvor mye det koster å bytte skjerm. I tillegg til Samsung tilbyr vi service på telefoner, nettbrett og PC’er fra Apple, HTC, LG, Nokia og Sony. Alle prisene du ser der er inkludert arbeidstid, eventuelle deler og merverdiavgift.
De fleste har i dag opplevd å få knust skjerm på sin Samsung eller andre typer telefoner, og skjermen er tross alt noe av det viktigste på moderne telefoner. For virksomheter med mange firmatelefoner kan det være mange fordeler ved å inngå en bedriftsavtale. Køprioritet. Egen kontaktperson som alltid er tilgjengelig. Enkel og lettvint betaling med månedlig samlefaktura. Opptil femten prosent rabatt på alle reparasjoner avhengig av volum. Ta gjerne kontakt med oss for å høre mer om denne avtalen.
Har du knust skjerm på din Samsung behøver du ikke å bestille tid, vi reparerer din telefon på timen. Dersom du ønsker å være helt sikker på at vi har tid til deg er det bare å ringe 40 53 53 53 og avtale et passende tidspunkt.
Opphavsrett © Snapfix 2011 - 2016 | Aktuelt | Personvern