page loader

Har du knust skjerm til din HTC- telefon og trenger reparasjon?

Bor du ved Hamar, Oslo, Oppsal eller Drammen og har fått en knust skjerm på din HTC-telefon, så er det ingen grunn til å fortvile. Snapfix.no har åpent for drop-in kunder og kommer du til oss med en knust skjerm på HTC-telefonen, reparerer vi denne på timen. Har du liten tid og vil være helt sikker på at telefonen blir hurtig ferdig kan du ringe 40 53 53 53 og avtale et tidspunkt som passer deg.

Alle nye deler som vi bruker til å bytte ut knust skjerm på HTC-telefon er originale deler fra produsenten selv. Dette for å sikre at telefonen har forventet yteevne også etter reparasjon. På grunn av dette kommer også alle HTC-reparasjoner med ett års garanti.
Vårt mål er å konkurrere på lavest mulig priser uten å gå på kompromiss med service og kvalitet. Enten du har knust skjerm på HTC-telefonen eller et annet problem kan du se på prislisten hvor mye det koster å få den reparert. Alle disse prisene inkluderer arbeid, deler og merverdiavgift.
Snapfix.no tilbyr service på mobiltelefoner, reparasjon av PC samt reparasjon av MAC. For virksomheter i det private og offentlige marked har vi opprettet en bedriftsavtale som gir en rekke fordeler. Med en slik avtale vil dere alltid ha køprioritet og dere vil alltid ha en egen kontaktperson å ringe til. For å gjøre det enkelt legger vi opp til en månedlig samlefaktura. I tillegg til dette kan man få opptil 15 prosent rabatt på samtlige reparasjoner.
Opphavsrett © Snapfix 2011 - 2018 | Aktuelt | Personvern | Om oss | Prisgaranti