page loader

Reparere Knust iPhone- skjerm på 1-2-3

KNUST IPHONE SKJERM REPARERES PÅ TIMEN

En av de jobbene vi utfører oftest er å skifte knust iPhone skjerm for våre kunder. Vi har vel alle opplevd når telefonen glipper fra fingrene eller faller fra et bord etter en uheldig armbevegelse og konsekvensen er en knust iPhone skjerm. Det er ingen grunn til å fortvile for vi kan fikse den i løpet av timen dersom du befinner deg på Majorstua, Lørenskog eller Hamar.
Kommer du med en knust iPhone skjerm til oss, kan du være sikker at på en ordentlig utført jobb. Våre grossister garanterer at alle deler, skjermer inkludert, er originale deler fra produsenten. På grunn av dette kan vi tilby ett års garanti på reparasjonen. Vi utfører alle typer reparasjoner på mobiltelefoner og datamaskiner, både for privatpersoner og aktører i det private og offentlige markedet.
Vårt mål er å være billigere og bedre på service enn de mest kjente og seriøse aktørene på markedet i dag. For virksomheter kan vi tilby service- og supportavtaler med en rekke fordeler. Blant annet vil dere alltid bli prioritert foran i køen, vi vil gi dere en dedikert og personlig kontaktperson og dere betaler en enkelt månedlig faktura for våre tjenester. Mer informasjon om hva vi kan tilby akkurat din virksomhet får dere ved å ringe 40 53 53 53. Her vil våre dyktige medarbeidere svare på alle spørsmål og forespørsler dere måtte ha.
Uansett om det gjelder en knust iPhone skjerm, batteriproblemer eller PC-trøbbel, kan vi hurtig hjelpe og bistå deg i en travel digital hverdag. Alle priser på prislisten inkluderer arbeidstid, originale deler og merverdiavgift.

Opphavsrett © Snapfix 2011 - 2018 | Aktuelt | Personvern | Om oss | Prisgaranti