Behøver du noen i Oslo, Hamar eller Lørenskog som kan reparere en iPhone? Snapfix.no utfører reparasjon på timen med originale deler og garanti. " /> ÿ ೜ɍ
page loader

Behov for iPhone- reparasjon?

iPhone reparasjon med garanti

Behøver du å reparere din iPhone i nærheten av Oslo, Lørenskog eller Hamar anbefaler vi at du tar turen til en av våre tre avdelinger.
Når du kommer til oss vil en av våre profesjonelle kundebehandlere hjelpe deg med en iPhone reparasjon på timen.
Våre grossister garanterer at det kun brukes originale deler, og derfor har vi også mulighet til å gi deg en 1 års garanti når du kommer for å reparere din iPhone. Denne garantien er gjeldende ved produksjonsfeil som for eksempel forvrengte farger og gjentatt flimring på skjermen, men den gjelder ikke når det er snakk om fysiske skader som har oppstått under uheldige omstendigheter, herunder vannskade, ytre påvirkning, skjev ramme og lignende.
Det kan være en god idé å undersøke prisene når du skal reparere din iPhone.
På våre sider er alle priser inkludert arbeidstimer, originale deler og merverdiavgift.
For virksomheter har vi opprettet en spesiell bedriftsavtale som gir en rekke fordeler, heriblant køprioritet, egen kontaktperson, betaling med månedlig faktura og opptil 15 prosent rabatt på reparasjon av iPhone og andre produkter.
Dersom dere ønsker mer informasjon om hva en bedriftsavtale innebærer og hvordan vi ønsker å hjelpe dere med reparasjon og service i en digital hverdag, er det bare å ta kontakt med oss på telefonnummer 40 53 53 53.
Vårt mål er at du som behøver å reparere en iPhone velger oss fordi vi gir bedre garantiavtaler, kompetanse, lavere pris og en høyere grad av service. I tillegg til produkter fra Apple utfører vi også service på produkter fra HTC, LG, Nokia, Samsung og Sony.
Som sagt utfører vi reparasjon av iPhone og alle andre merker med deres originale deler, slik at din telefon blir som ny igjen.
Ta turen i dag og få utført en iPhone-reparasjon på timen. Du vil ikke angre.
Opphavsrett © Snapfix 2011 - 2016 | Aktuelt | Personvern