page loader

iPhone 5 lader ikke? Kanskje vi kan hjelpe deg?

IPHONE LADER IKKE

Mange som kommer til oss sier det samme. “Min iPhone lader ikke”. Og vi sier alltid det samme, nemlig at man behøver et nytt batteri. Uansett om det er en iPhone 5 eller andre modeller som ikke lader sørger våre dyktige medarbeidere for å skifte ut batteriet på timen. Vi har alltid drop-in, men om du vil være sikker på at vi har tid kan det være en god idé å ringe en våre avdelinger på forhånd. Vi holder til på Hamar, Lørenskog og i Oslo, nærmere bestemt Majorstua.
Problemet med at iPhone ikke lader er ikke det eneste problemet vi løser på Snapfix.no. Vårt team av profesjonelle kundebehandlere tilbyr PC-, Mac- og mobilservice som hjelper deg i din krevende digitale hverdag. Vi har oppdaget at flere virksomheter og organisasjoner har etterspurt en egen avtale, noe vi naturligvis svarte på.
For små, mellomstore og store virksomheter tilbyr vi nå bedriftsavtaler. Dette innebærer at dere alltid vil prioriteres i køen, dere vil få en egen kontaktperson, månedlig samlefaktura og inntil femten prosent rabatt på samtlige reparasjoner.
I tillegg til å reparere iPhone som ikke lader utfører vi også andre typer reparasjoner. Vi kan ta i mot produkter fra HTC, LG, Nokia, Samsung, Sony og naturligvis Apple. Alle deler som blir brukt under reparasjon er originale fra produsenten, og derfor tilbyr vi også ett års garanti når du kommer til oss med din telefon.
Alle priser du ser på prislisten er inkludert arbeidstid, originale deler og merverdiavgift. Har du spørsmål om iPhone som ikke lader eller annet er det bare å ta kontakt med oss på telefon 40 53 53 53.

Opphavsrett © Snapfix 2011 - 2018 | Aktuelt | Personvern | Om oss | Prisgaranti