page loader

Vi er rett firma til å reparere din Ipad.

IPAD-REPARASJON PÅ TIMEN

Trenger du noen med kompetanse på å reparere iPad? Snapfix.no utfører gjerne iPad-reparasjon og andre serviceoppgaver på drop-in basis. Dersom du kommer innom en av våre avdelinger, Lørenskog, Hamar eller Oslo, vil det på en vanlig dag med normal pågang ta to timer for en iPad-reparasjon. Dersom du ønsker å være sikker på at vi har tid til å reparere din iPad er det bare å ringe 40 53 53 53 og bestille en time på den avdelingen som ligger nærmest der du befinner deg.
Ettersom stadig flere virksomheter har investert i nettbrett som en viktig del av de ansattes hverdag, har det også vokst frem et behov for serviceavtaler innen dette kundesegmentet. Derfor laget vi en bedriftsavtale som gir en rekke fordeler til virksomheter. Med denne avtalen er bedriften alltid først i køen og en kontaktperson sørger for at dere alltid får oppdatert informasjon. Det er enkelt å betale med en månedlig samlefaktura og vi tilbyr opptil femten prosent rabatt på alt av iPad-reparasjon og andre reparasjoner.
Når du skal reparere din iPad hos oss bruker vi alltid nye originale deler rett fra produsenten. Dette for at din telefon eller ditt nettbrett skal ha samme yteevne også etter at den har vært på besøk i vårt verksted. Når vi har utført en iPad-reparasjon vil du få ett års garanti.
Alle priser som er på prislisten er inkludert nye deler, arbeidstid og merverdiavgift. Vårt mål er å ha de laveste prisene sammenlignet med de mest anerkjente og seriøse aktørene på markedet.

Opphavsrett © Snapfix 2011 - 2018 | Aktuelt | Personvern | Om oss | Prisgaranti