page loader

Uheldig og må bytte skjerm til Iphone5?

SKIFTE SKJERM PÅ IPHONE 5S

Trenger du å skifte skjerm på din iPhone 5S, kan vi hjelpe deg. Våre avdelinger finnes på Lørenskog, Majorstua og Hamar og her vil våre dyktige medarbeidere på timen sørge for å bytte din ødelagte skjerm på iPhone 5S til en helt ny.
Det er mange grunner til at våre kunder trenger nye skjermer, men det som er viktig for alle er at telefonen holder lenge også etter reparasjon. Når du kommer til oss for å bytte skjerm på iPhone 5S eller behøver andre reparasjoner, garanterer vi at alle nye deler som brukes til å reparere din telefon er produsentens originale deler.
Dette er også grunnen til at alle reparasjoner vi utfører kommer med en ett års garanti. Vi gir 1 års garanti på alle deler som byttes. Garantien gjelder produksjonsfeil som flimring eller feil farger på display, men ikke ved fysiske skader og ytre påvirkning som for eksempel vannskade eller skjev ramme.
Vårt mål er å kunne tilby våre kunder bedre service enn våre konkurrenter og de rimeligste prisene på markedet. I det siste har vi også merket en større pågang fra virksomheter og organisasjoner, og derfor har vi opprettet en bedriftsavtale for denne kundegruppen.
Bedriftsavtalen innebærer en rekke fordeler, heriblant køprioritet, egen kontaktperson, månedlig samlefaktura og opptil 15 prosent rabatt på alle reparasjoner. Rabatten avhenger av volum. Ønsker dere å høre mer om vår bedriftsavtale er det bare å ringe 40 53 53 53.
Uansett om du behøver å bytte skjerm på iPhone 5S eller om din PC har brutt ned, kan vi hjelpe deg. Vi utfører reparasjoner på produkter fra HTC, Apple, LG, Nokia, Samsung og Sony.

Opphavsrett © Snapfix 2011 - 2018 | Aktuelt | Personvern | Om oss | Prisgaranti