page loader

Vi skifter glass til iPhone 5 på null komma niks!

BYTTE GLASS PÅ IPHONE 5

Behøver du å skifte glass på din iPhone 5? I såfall er du ikke den eneste som behøver å skifte glass på iPhone 5 for vi utfører denne type reparasjoner daglig i våre tre avdelinger. Du er hjertelig velkommen til å svinge forbi enten på Lørenskog, Hamar eller i Oslo. Her vil våre profesjonelle medarbeidere hjelpe deg på timen og bytte glass på din iPhone 5.
Vi utfører naturligvis andre typer reparasjoner også, en oversikt over disse kan du se på prislisten. Alle prisene du ser er inkludert arbeidstid, deler og moms.
Vårt mål vil alltid være å ha de laveste prisene sammenlignet med markedets mest kjente og seriøse aktører. Vi tilbyr drop-in og reparasjon på timen. Alle våre deler er originale deler fra produsenten og derfor kan vi også legge til en ett års garanti etter at vi har reparert din telefon.
Bedrifter og organisasjoner har også blitt en del av vår stadig voksende kundegruppe. For å kunne tilby best mulig service har vi laget en bedriftsavtale for virksomheter. Denne har en rekke fordeler som blant annet køprioritet, egen kontaktperson, opptil femten prosent rabatt på alle reparasjoner og en enkel månedlig samlefaktura. Med denne avtalen vil virksomheten alltid ha en trygghet når teknologien ikke strekker til.
Vi utfører service og reparasjoner på produkter fra HTC, Apple, LG, Nokia, Samsung og Sony. Ønsker du å være sikker på at vi har tid til å bytte glass på din iPhone 5 er det bare å ringe på forhånd å bestille en tid.

Opphavsrett © Snapfix 2011 - 2018 | Aktuelt | Personvern | Om oss | Prisgaranti