page loader

Knust Ipad- skjerm og trenger å bytte glass?

KNUST IPAD-SKJERM? VI KAN BYTTE GLASS

Har du en knust iPad-skjerm og behøver å bytte glass hurtig? Snapfix.no har i dag tre avdelinger, Hamar, Lørenskog og Oslo, der vi hver dag utfører reparasjoner som knust iPad-skjerm, batteribytte og andre typer problemer som våre kunder opplever med sine produkter.
Kommer du til oss med en knust iPad-skjerm vil vi som regel kunne starte å bytte glass med en gang, men dersom du vil være helt sikker på at vi har tid så er det bare å bestille en time over telefonen. På hverdager med alminnelig pågang vil det ta cirka to timer å bytte glass på en iPad.
Når vi reparerer en knust iPad-skjerm bruker vi alltid originale Apple-deler for at ditt produkt skal holde forventet kvalitet også etter reparasjon. Dette er også årsaken til at vi gir ett års garanti til alle våre kunder som får byttet glass på sin iPad eller får utført andre reparasjoner.
Stadig flere bedrifter og organisasjoner har tatt i bruk smarttelefoner og nettbrett som en viktig del i arbeidshverdagen. Det er ingen overraskelse at effektiv bruk av moderne teknologi er viktig for enhver arbeidsplass som i dag ønsker å gjøre seg gjeldende på et presset marked. Derfor har vi opprettet en bedriftsavtale der virksomhetene settes i fokus. Her tilbyr vi en egen kontaktperson, månedlig samlefaktura, køprioritet og opptil femten prosent rabatt på alle reparasjoner.
Ta kontakt med oss i dag om du har en knust iPad-skjerm og la oss bytte glass på timen. For timebestilling er det bare å ringe telefon 40 53 53 53.

Opphavsrett © Snapfix 2011 - 2018 | Aktuelt | Personvern | Om oss | Prisgaranti