page loader

For deg som trenger å bytte batteri på iPhone 4S

BYTTE BATTERI PÅ IPHONE 4S

Slår telefonen seg av uten varsel? Nekter den å lade seg helt opp? Dette er typiske tegn på at du bør bytte batteri på din iPhone 4S, noe vi utfører på timen i våre lokaler på Hamar, Majorstuen og Lørenskog. Telefoner som er ustabile på batteriet blir en kilde til irritasjon og forhindrer naturligvis effektiv bruk, noe mange er avhengige av både i jobbsammenheng og privat.
Når du har vært hos oss for å bytte batteri på en iPhone 4S anbefaler vi at du de første gangene lader batteriet helt opp for så å tømme det helt innen neste ladning. Ved å utføre dette noen ganger kan batteriet kalibreres og dermed forlenges også dets levetid.
Det er ikke kun å bytte batteri på iPhone 4S vi utfører i våre lokaler. Vi utfører support- og servicetjenester for PC, Mac og mobilprodukter. Med dyktige medarbeidere som kun bruker originale deler fra produsentene kan vi også tilby våre kunder ett års garanti på din datamaskin eller mobil.
For virksomheter i det offentlige og private markedet kan vi også tilby meget fordelaktige bedriftskontrakter på service av maskiner og telefoner. Virksomheten vil blant annet få en egen kontaktperson, køprioritet og betaler en samlet faktura hver måned. Våre kundebehandlere står alltid parat til å hjelpe din virksomhet i en krevende digital hverdag.
Prisene for å bytte batteri på iPhone 4S og andre reparasjoner er naturligvis inkludert arbeidstid, nye deler og merverdiavgift. Vår mål er å tilby våre kunder hurtigere reparasjoner, lavere priser og høyere kvalitet enn våre konkurrenter. Vi tar alltid drop-in, men om du vil være sikker på at vi har tid anbefaler vi å ringe oss innen ankomst.

Opphavsrett © Snapfix 2011 - 2018 | Aktuelt | Personvern | Om oss | Prisgaranti